fbpx

Op zoek naar het ideale cadeautje voor een meisje?

Ivy & LouLou
Ivy & Loulou Natural Play Make-up Moonlight Magic Giftset

Ben je op zoek naar dat ene speciale en ideale cadeautje voor een meisje? Maar loop je vast of heb je gewoon geen enkel idee? Zoek dan niet verder! Bij EliRose helpen we je aan het perfecte cadeautje voor ieder meisje! Wat dit is? De Ivy & LouLou Natural Play Make-up. Deze speelmake-up is gegarandeerd een hit op ieder feestje!

De Ivy & LouLou Natural Play Make-up is speciaal ontworpen met je kleintje in gedachten. Het is een 100% natuurlijke en vegan speelmake-up en bevat verder ook geen chemicaliën, microplastic of allergenen. Veilig in gebruik en ook nog eens makkelijk om aan te brengen omdat het gemaakt is om met de vingers aan te brengen. Super makkelijk voor kinderen dus! Toch meer het gevoel geven van het echte werk? Dan kun je een ook een Bamboo make-up applicator cadeau doen.

De Ivy & LouLou Natural Play Make-up zal ook zeer in de smaak vallen bij de ouders! Weet je waarom? Geen risico meer van overal glitter bij het per ongeluk laten vallen van de make-up. Waarom dit niet gebeurd met de make-up van Ivy & LouLou? Omdat het hoofdbestanddeel van deze make-up balsem jojoba olie is. Dus in tegenstelling tot op mica gebaseerde make-up voor kinderen, is dit geen poederachtige make-up. Geen risico om poeder in te ademen of de glittermake-up overal te verspreiden als je kinderen het per ongeluk laten vallen! Ook wij weten hoe het gaat, het gebeurt nooit express, maar de glitter vindt je een jaar na dato nog steeds tussen alle gaten en kieren. 

De Ivy & LouLou Natural Play make-up is bovendien zeer zacht en kan op ieder huidtype worden gebruikt. Een cadeau waar iedereen dus blij van wordt!

De losse make-up balsems zijn verkrijgbaar in de kleuren lollypop pink, butterfly blue, moonlight silver en fairydust gold. Daarnaast zijn er ook een aantal speciale giftsets van Ivy & LouLou verkrijgbaar. De moonlight magic en fairy fun giftset bevatten naast 3 verschillende make-up balsems ook nog een leuk spiegeltje, een bamboo applicator en herbruikbare make-up remover pad.

Wie zou er nu niet enthousiast worden van zo’n mooi cadeau!

Je shopt zowel de mooi losse make-up balsems als de prachtige giftsets hier!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.