De modetrends voor de herfst en winter 2022

Little Hedonist

Teddy stoffen

De teddy stof is niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Je ziet deze trend steevast elk najaar en winter terugkomen. En het fijne aan deze stof? Het heeft een hoog knuffelgehalte dus een perfect excuus om lekker vaak en veel te knuffelen!

My Little Cozmo Faux Shearling Vest
My Little Cozmo Velour Skirt Pink

Prachtige details

De mooiste kraagjes en ruffles zien we dit najaar en winter op jurken, tops en zelfs sweaters. It’s all in the details!

Velour stoffen

Deze herfst en winter zien we ook heel veel items van velour. Denk aan bloomers, sweaters, rokken maar ook een prachtige gouden jurk. De stof is heerlijk zacht waardoor het ook comfortabel draagt. Kortom, loungen op chique en een absolute favoriet in de kinderkledingkast. 

My Little Cozmo Velour Ruffle Baby Jacket
Little Hedonist Overall Doris

De mooiste kleuren

We zien de mooiste kleuren en prachtigste prints zoals bij de Doris overall in de kleur Tawny Port. Andere veel terugkomende kleuren zijn paars, groen, blauw maar ook mooie camel tinten. 

Enkele van onze Trend favorieten

Last Size

Stress bij het samenstellen van een mooie herfst / winter garderobe? Dat hoeft niet meer met deze praktische tips voor tijdens het shoppen. Houdt de trends in gedachten wanneer je shopt. Bedenk dat een item vaak op meerdere manieren gedragen worden. Zo kun je meerdere looks maken terwijl het basis item één en hetzelfde is. Kijk niet alleen naar die ene eye catcher maar zorg ook dat je goede basics in de kast hebt liggen. Zo zijn de modal tees van MarMar Copenhagen een hele goede keus als basic tee. 

Op zoek naar meer inspiratie?

Halloween knutsel inspiratie nodig?

Halloween staat voor de deur! En wij helpen je graag met inspirerende knutsel en bak [...]

Op zoek naar het ideale cadeautje voor een meisje?

Ben je op zoek naar dat ene speciale en ideale cadeautje voor een meisje? Maar [...]