Over EliRose Kids Boutique

Het begon allemaal met een idee, een idee wat me maar niet los wilde laten, een idee wat maar in mijn hoofd bleef spoken, een idee wat ik in 2018 ten uitvoer heb gebracht. Als fulltime werkende moeder van 2 dochtertjes ontdekte ik al gauw dat ik naast een passie voor kinderkleding ook veel waarde hecht aan quality time met het gezin. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is en wat steeds vaker aan me begon te knagen. Mede hierdoor besloot ik me meer te verdiepen in het idee om mijn passie voor kinderkleding te vertalen naar een online boutique. Dat verdiepen werd al snel op inkoop gaan bij verschillende merken en voor ik het wist had ik al diverse collecties ingekocht……holy moly, en nu? Nu is EliRose Kids Boutique, een online boutique voor baby- en kinderkleding met de nadruk op duurzame kleding. Kleding van goede kwaliteit, die niet alleen tijdloos is maar ook kan worden doorgegeven aan de volgende generatie.

Omdat de textielindustrie momenteel één van de meest milieubelastende culturen is probeert EliRose op haar eigen manier een steentje bij te dragen aan een beter milieu. Zo heeft EliRose gekozen voor merken als MONKIND, MarMar Copenhagen, Little Hedonist, Lötiekids & piupiuchick, die naast dat ze allemaal prachtige en duurzame kledingstukken produceren ook gebruik maken van organic en GOTS gecertifieerd textiel.

Wil je ook je steentje bijdragen aan het milieu en je oude geliefde kledingstukken een nieuw leven bieden? Hou de website dan in de gaten want EliRose wil in de toekomst ook 2e hands kleding gaan aanbieden.Je krijgt dan een tegoed voor je oude kleding die je dan weer in de boutique kunt besteden aan prachtige nieuwe kleding. Jij blij en een ander ook!